top of page

takstFABRIKKEN

Taksering i Narvik og Ofoten

Skal du 

selge bolig?

Gjør et trygt salg med en tilstandsrapport

1000x900.jpg

Fordi du skal føle deg trygg

Så mye som 1 av 6 boligoverdragelser i Norge ender opp i en eller annen form for konflikt eller rettslig tvist mellom selger og kjøper. Mange kunne vært unngått om tilstandsrapport hadde vært et krav og ikke frivillig.

"Med en tilstandsrapport fra oss i Takstfabrikken har du minimert risikoen for ubehagelige overraskelser i etterkant av boligoverdragelsen. Som innleide fagpersoner ved boligsalg og eiendomsoverdragelser, har vi et hovedmål i arbeidet: Å bringe frem best mulig informasjon slik at både kjøpere og selgere kan føle seg trygge."

Jonas Grønli, Daglig leder

Priskalkulator

Priskalkulator

Ingen%20bakgrunn_edited.png

Sjekk pris på Tilstandsrapport med vår priskalkulator

Unngå konflikter og reklamasjon ved boligsalg

En Tilstandsrapport blir svært ofte bestilt i forbindelse med boligsalg. Den vil gi både selger og kjøper en grundig informasjon om bygningens tekniske tilstand og hva som må påregnes av vedlikehold og utbedringer. Dette er en mye grundigere undersøkelse av boligen enn den tradisjonelle verditaksten. En Tilstandsrapport vil dokumentere eventuelle feil eller mangler ved din bolig, og sjansene for at det oppstår en konflikt i etterkant mellom deg og kjøper, reduseres betydelig. Med en slik rapport sikrer du et trygt salg for både selger og kjøper. 

House%2520Viewing_edited_edited.jpg

Få flere interesserte kjøpere

En boligkjøper er i de aller fleste tilfeller ingen fagmann på området og det er derfor mange som vegrer seg for legge inn bud på en bolig som ikke har dokumentasjon i form av en Tilstandsrapport. Med en Tilstandsrapport gir du kjøper en trygghet, og flere vil sannsynligvis være villige til å legge inn bud.

 

Statistikk viser at salgsprisen på boliger øker med 3-5% hvis det følger med en tilstandsrapport.

Boligselgerforsikring er ingen 100% garanti

Som regel gjelder ikke boligselgerforsikring dersom selger ikke har overholdt sin opplysningsplikt, og selv om selger har overholdt denne plikten er det viktig å huske på at selger kan være ansvarlig for skjulte mangler, som han selv ikke visste om, som soppskader, råte osv. Med en Tilstandsrapport på boligen vil de aller fleste skjulte feil og mangler avdekkes

Takstfabrikken AS

Bjørkåsveien 20B, 8540 BALLANGEN 
post@takstfabrikken.no

Tel: 769 28 100

  • Facebook
  • Instagram

Bruke gjerne kontaktskjema for å komme i kontakt med oss

Bjørkåsveien 20B, 8540 BALLANGEN 

Takstfabrikken AS

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google+ - White Circle
1V4A8100-3.jpg
Kontakt oss

Takk for din melding.

Vi vil ta kontakt snarest.

bottom of page