Personvernerklæring for Takstfabrikken AS

1. Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Takstfabrikken AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

 

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse

 

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.påmelding/deltagelse i aktiviteter.

 

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

 

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her:

"Link til info om informasjonskapsler"

 

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

9. Personvernombud

Daglig leder

 

 

10. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.  

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

 

Takstfabrikken AS
Bjørkåsveien 20B
8540 BALLANGEN
Tel: 769 28 100
E-post: post@takstfabrikken.no

Takstfabrikken AS

Bjørkåsveien 20B, 8540 BALLANGEN 
post@takstfabrikken.no

Tel: 769 28 100

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google+ - White Circle

TJENESTER

Tilstandsrapport

Verdivurdering

Skadetaksering

Landbrukstakst

Reklamasjonsrapport

Forhåndstakst

ANNET

Artikler

Personvernerklæring

Kontakt oss

Priskalkulator