top of page

Takstfabrikken samler flokken i Narvik

Etter å ha bygget bedriften fra våre egne lokaler i Ballangen, er det nå mest praktisk å samle flokken i Narvik, sier daglig leder Jonas Grønnli
Tidligere i vår kunne han ta med seg flokken og installerte seg i trivelige og hensiktsmessige lokaler i Dronningens gate, midt i Narvik sentrum.


- Med tre av fem ansatte bosatt i byen, og selv er jeg ukentlig i byen på oppdrag, ble det naturlig å etablere seg her. Mesteparten av oppdragene våre knyttet til tilstandsrapport, skadetakst og verdivurdering er også sentrert rundt bykjerna. Men våre kunder i Ballangen og sørover skal selvfølgelig få den fordelen at jeg er bosatt i Ballangen, så de oppdrag jeg selv utfører derfra og sørover har naturligvis lavere transportkostnader enn fra Narvik, forklarer Grønnli.
Med hovedfokus på tilstandsrapporter og taksering av større konsesjonspliktige eiendommer, gjerne kalt landbrukstakst, er han selv ofte på farten, men sitter på «nykontoret» faste dager i uka.


- Vi prøver å ha faste tidspunkt i løpet av uken hvor alle møtes. Vi opplever allerede at samlokaliseringen har gjort mye med trivselen i gruppa. Det å være flere takstmenn samlet er jo vår styrke. Nå har vi en flott base i sentrum av vårt markedsområde hvor vi alle kan møtes for å dyrke fellesskapet og diskutere fag, beskriver Jonas.Mens takstmennene er ute på oppdrag holder kontorleder Kamilla Jenssen stort sett fortet.


- Jeg opplever at alle er strålende fornøyd med de nye kontorlokalene, og den hjemmekoselige touchen på utformingen bidrar til denne trivselen, sier Kamilla.
-Vi har jo et bredt fagfelt, mens hver og enkelt av oss har sine nisjer man har fordypet seg ekstra i, det styrker oss når vi over bordet kan diskutere krevende skader eller reklamasjoner, som også er en stor fordel å kunne mye om når vi takserer boliger for salg.- Ved siden av de fire som har oppmøtested i Narvik sentrum, er vi så heldige å ha Kurt som bor og jobber i Hamarøy. Han har de fleste skadesaker mellom Steigen og Tysfjord, men er også en del i Narvik på befaringer, da har han mulighet til å jobbe fra kontoret før han drar videre, poengterer Kamilla.Tekst/bilder: Michael Ulriksen
Comments


bottom of page