Side er under arbeid

"Roger"

LEDIG STILLING

Takstmann ansettes !

Tilstand og verdi

Publisert august 2020

Takstfabrikken dekker et stort geografisk område fra Steigen i sør til Evenes i nord innen tilstandsrapporter og verdisetting i forbindelse med salg av leiligheter, boliger, hytter, tomter og landbrukseiendommer.

Vi er i vekst og ønsker å komme i kontakt med deg som er sertifisert takstmann innen verdi/tilstand og ønsker å jobbe som takstmann/dame innenfor eller i nærheten vårt område, enten som samarbeidspartner eller som ansatt med lønn basert på omsetning.

Vi har hovedkontor i Ballangen i Narvik kommune og vi jobber med å etablere kontor sentralt i Narvik.

Det er ikke et krav at du bor i umiddelbar nærhet av våre kontorer da du får muligheten til å ha hjemmekontor avhengig av arbeidsmengde og oppdragssted, men du må regne med ukentlige fagmøter på vårt kontor, hvor du også vil få egen kontorplass.

  • Vi kan tilby et arbeidsmiljø som er godt innarbeidet i bransjen samt alle nødvendige hjelpemidler du vil trenge som programmer, utstyr, kursing med mer.

  • Vi har tett samarbeid med flere takstmenn, meglere, banker, advokater med mer som gir oss et sterkt fagmiljø og tyngde.

  • Du må være utpreget serviceorientert og profesjonell. Det vil bli lagt stor vekt på referanser.

  • Det er i perioder en meget krevende stilling med høyt tempo og mange oppdrag samtidig. Til tider er det korte tidsfrister som kan føre til at «vanlig» arbeidstid ikke er godt nok, så du må være god på å planlegge/ha kontroll, samt følge opp alle kunder til rett tid.

Arbeidsoppgaver

  • Arbeidsoppgaver vil være å utføre tilstandsrapporter og verdivurderinger i forbindelse med salg og finansiering, samt bidra til å skaffe nye kunder/avtaler som sikrer vekst og sikkerhet.

  • Vi leverer pr. i dag også byggelånsoppfølging for banker, uavhengig kontroll av våtrom og lufttetthet ved nybygg for entreprenører, rådgivning innen bygg samt en stor del skadetakster og reklamasjonstakster.

  • Vi krever høy faglig nøyaktighet og kundebehandling, så god erfaring innen faget samt meget god norsk skriftlig kunnskap i tillegg til å være punktlig er absolutt nødvendig. Sertifikat klasse B og sertifisering hos Norsk Takst kreves.

En stor del av oppdragsmengden er innen skadetakst direkte for forsikringsselskap, så om du har sertifisering innen skade, behersker In4mo, MEPS og ICC er dette et pluss.

Vi er også på utkikk etter flere gode skadetakstmenn, hvor vi både ser på muligheten for samarbeid og mulig ansettelse. Også her vil referanser bli lagt stor vekt på.

Kort om bedriften​:

Takstfabrikken AS ble stiftet i 2015 og driver med byggtekniske konsulenttjenester som blant annet taksering av bygg og eiendom, uavhengig kontroll, skade/reklamasjon, fuktkontroll med mer. Våre kunder er både private og bedrifter. 

Kontoradresse i Ballangen/Narvik med tre ansatte hvorav to takstmenn og en innen administrasjon. Vårt markedsområde innen verdi/tilstand er i hele Ofoten og Nord-Salten, mens det innen skade strekker seg en del lengre.

Hørtes dette ut som deg ?

Send en epost med kontaktinformasjon, kort om hvilken bakgrunn/erfaringer du har, hvor du har arbeidet tidligere med mer.

Til deg som allerede godt etablert og driver takstforetak:

Ønsker du å jobbe i et fellesskap, dele mer på ansvaret, administrasjonen, regnskap, utgiftene og være en del av noe større, kanskje dette er noe for deg?

Arbeidssted: Kontor Ballangen/Narvik, oppdrag i Ofoten og Nord-Salten.

Søknadsfrist: Ingen

Søknad og kontaktinfopost@takstfabrikken.no

IMG_20160509aaa_123443.jpg
bigstock-Minature-houses-resting-on-pou-