top of page

Takstfabrikken hylles av Dagens Næringsliv med Gaselle-pris


Jonas Grønnli uttrykker stor glede over å motta årets Gaselle-pris og ser det som en verdifull anerkjennelse for bedriftens retning og innsats.


I år var det kun 15 bedrifter i Narvik kommune som klarte å kapre denne æren. Takstfabrikken inntok en stolt 10. plass, rangert etter imponerende prosentvis vekst.


"Å være en del av dette eksklusive selskapet gir oss glede og stolthet. Det gir oss også den ekstra motivasjonen vi trenger for å fortsette det harde arbeidet," uttaler Grønnli.


Bare 2% av landets nesten 600.000 bedrifter kvalifiserer seg årlig til Gaselle-prisen. For å heve nivået ytterligere, er det i år innført en ny regel om minimum fem millioner i omsetning i fjerde driftsår.


"Vi ble kåret til Gaselle-bedrift også i 2022. Når vi nå ser at kravene for 2023 er blitt strengere, gir det denne Gaselle-prisen en ekstra dimensjon," kommenterer Jens-Ståle Jenssen.

Grønnli påpeker at denne anerkjennelsen er ekstra verdifull, spesielt når arbeidet til tider kjennes på kroppen, og han vil understreke et viktig poeng:


"Jeg er heldig som får jobbe med en så fantastisk gjeng som oppriktig bryr seg om hverandre og ønsker det beste for bedriften. Alle går på jobb hver dag for å imøtekomme oppdrag og forespørsler fra kundene våre. Innsatsen skaper ikke bare en flott og lønnsom arbeidsplass, men også en plass hvor trivsel og kvalitet er satt i førersetet.

Vi ønsker å rette en stor takk til våre verdifulle samarbeidspartnere og lojale kunder. Deres støtte og faste samarbeid har vært avgjørende for oss. Vi setter stor pris på dette og ser frem til å fortsette å levere kvalitet sammen med dere." avslutter Grønnli
Comments


bottom of page