LEDIG STILLING

Takstmann ansettes !

Publisert mars 2019

Takstfabrikken dekker et stort geografisk område fra Steigen i sør til Evenes i nord innen tilstandsrapporter og verdisetting i forbindelse med salg . Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har utdanning som takstmann innen verdi og/eller skade, eventuelt som har påbegynt utdanningen hos NEAK og ønsker å jobbe som takstmann/dame innenfor vårt område, enten som samarbeidspartner eller som ansatt med lønn basert på omsetning.

Det er ikke et absolutt krav at du bor i umiddelbar nærhet av Ballangen da du får muligheten til å ha hjemmekontor avhengig av arbeidsmengde og oppdragssted, men du må regne med ukentlige fagmøter på vårt kontor.

Vi kan tilby et arbeidsmiljø som er godt innarbeidet i bransjen samt alle nødvendige hjelpemidler du vil trenge som programmer, utstyr, bil, kursing med mer.

Du må være utpreget serviceorientert og profesjonell. Det er i perioder en meget krevende stilling med høyt tempo og mange oppdrag samtidig. Til tider er det korte tidsfrister som kan føre til at «vanlig» arbeidstid ikke er godt nok, så du må være god på å planlegge/ha kontroll, samt følge opp alle kunder til rett tid.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil være å utføre takster innen verdi og/eller skade, samt bidra til å skaffe nye kunder/avtaler som sikrer vekst og sikkerhet. Vi leverer pr. i dag også byggelånsoppfølging for banker, uavhengig kontroll av våtrom og lufttetthet ved nybygg for entreprenører, rådgivning innen bygg samt en del byggesøknader/teknisk tegning.

Vi krever høy faglig nøyaktighet og kundebehandling, så god erfaring innen faget samt meget god norsk skriftlig kunnskap i tillegg til å være punktlig er absolutt nødvendig. Sertifikat klasse B kreves.

Behersker du In4mo, MEPS og ICC er dette en fordel.

Kort om bedriften:

Takstfabrikken AS ble stiftet i 2015 og driver med byggtekniske konsulenttjenester som blant annet taksering av bygg og eiendom, uavhengig kontroll, byggesøknader, skade/reklamasjon, fuktkontroll med mer. Våre kunder er både private og bedrifter. 

Kontoradresse i Ballangen med to ansatte hvorav en takstmann og en fagansvarlig innen byggesøknader og administrasjon. Her deler vi kontorlokaler med interiørarkitekt Leirosiark i 2. etasje. Andre bedrifter på samme adresse: VVS-Huset, Entrac og Quality Car.

Vårt markedsområde er i hele Ofoten og Nord-Salten.

Hørtes dette ut som deg?

Send en epost med kontaktinformasjon, kort om hvilken bakgrunn/erfaringer du har, hvor du har arbeidet tidligere og gjerne referanser.

Arbeidssted: Kontor Ballangen, oppdrag i Ofoten og Nord-Salten.

Søknadsfrist: Ingen

Søknad og kontaktinfopost@takstfabrikken.no